RENGØRING AF PERSIENNER

Læs mere om hvordan mange typisk rengør persienner og hvorfor vi anbefaler at lade os gøre det.

En støvsamler i dit hjem

Persienner kan virkelig være en støvsamler i dit hjem. Måske tænker man ikke over det i det daglige, men hver gang man drejer på persiennen, pumper man støv ud i hjemmet. 

Det kan derfor ødelægge dit fine arbejde med at holde hjemmet rent, hvis du aldrig gør noget for at rense dine persienner.

Hvordan rengør man selv persienner

Mange har prøvet at rengøre persienner selv. Der findes flere guides på nettet, der f.eks. anbefaler at gøre det med en klud/svamp eller at vaske dem i et badekar. Det kan tage en hel weekend og resultatet er sjældent særligt tilfredsstillende. 

Derudover skal det gøres flere gange om året, hvis man vil holde støvet nede. 

Derfor anbefaler vi at du bruger din tid på noget andet og lader os klare rengøring. Vores særlige behandling gør, at det kun skal gøres én gang om året. 

Overlad det trygt til os

Lad os stå for rengøringen af dine persienner. Du kan se på videon til venstre hvor effektiv vores behandling er. På siden: Sådan gør vi kan du læse mere om hvordan vi gør for at sikre at dine persienner bliver rene og holder sig rene i lang tid.

Vi er eksperter i alt form for vedligehold af persienner. Trænger din persienne til en ny snor eller f.eks. et nyt snorstop klare vi også det.