BESTIL TID

Da der altid er travlt i Persiennevaskeriet, er det en god ide at bestille rensning i god tid. Så undgår du unødig ventetid. 

Vore servicevogne henter i forskellige postnumre, på bestemte tidspunkter. Det er også muligt selv at indlevere på vores vaskeri i Randers, ved forudgående aftale. Udfyld fomularen eller ring 70203022 og bestil en tid.

Du behøver ikke være hjemme ved afhentning/udbringning.
Læg blot persiennerne i garagen, redskabsskuret, drivhuset el. lign. Hvis du bor i etagebyggeri kan du måske lave en aftale med din flinke nabo eller vicevært. 

Vigtigt!
For at undgå transportskader, skal persiennerne være trukket helt op og snoren viklet stramt omkring persiennen i den ene ende. Derved opnår man optimal beskyttelse af persiennerne.
Vær opmærksom på at persienner/gardiner kan være lidt fugtige ved levering og de skal derfor åbnes umiddelbart efter modtagelse. De må ikke opbevares i den vandtætte plast.

Beregn en pris

(Bemærk: Den endelige pris udregnes baseret på størelsen af dine gardiner. Der kan forekommet tillæg ved behov for specialhåndtering. Kontakt os for at få et specifikt tilbud på din opgave.)

Bliv kontaktet